2011. április 4., hétfő

Újra együtt a csapat

Tegnap délelőtt egészen jó próbát tartottunk. Hajnalon, Szilvácskán és a Sárkány első fején kívül mindenki ott volt. Megérkezett Táltos és Törpe kalapja, úgyhogy újabb kelékekkel, a tízet-lépős dombocskával és kacagós jókedvvel próbáltunk. Néhány nap után újra együtt volt a csapat, kellett is egy kis idő, amíg újra összeszoktak. Elejétől végig elpróbáltuk az előadást, néhány jelenetet többször is megismételtünk, hogy jó legyen. A rendező adott néhány jó tanácsot is Tündérnek.


Tegnap látták először a többiek Tündér gyeplőjét, amivel lovait hajtja, sajnos a hintója még nincs teljesen kész, így anélkül próbáltunk. Nagyon szép volt a szappanbuborék-fújós jelenet.
Táltosnak is helyrejött a lába, így fel tudta venni a hátára Tökmag királyfit.


Mentek-mentek, és útközben egy asszonnyal találkoztak. Asszony is ügyesedett sokat, egészen jól játszik a nagyítójával, mindenkit végigmér rajta keresztül.


A királyfi nagyon bátor volt a földnek kapujában. Nem ijedt meg a farkasoktól, pedig elég ijesztőek voltak. Annál jobban félt a sárkánytól, pedig csak két feje volt a tegnap, de végül sikerült legyőzniük.


Tökmag megmentette a királykisasszonyt, és kézen-fogva, boldogan mentek haza a tízet-lépős dombocskán túlra, a királyi palotába. Olyan lakodalmat tartottak, ami 77 napig tartott. Tündér is ott volt, mi is ott voltunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése