2011. április 17., vasárnap

Ennek is a végére értünk

Elérkezett az utolsó nap, szintén két előadással. A színészek nagyon fáradtak voltak, hiszen csütörtök este otthon játszottak Marosvásárhelyen, hajnalra értek vissza Udvarhelyre. Szegény Hajnalnak még a torka is fájt, kapott rá valami kék színű orvosságot.
Az első előadásban érezhető is volt a fáradtság, voltak hibák, néhány apró gesztus ki is maradt a színészek játékából. Szerencsére nem volt zajos közönségünk, és minden zavaró tényező ellenére jól ment az előadás. Hajnal ügyes volt, néhány gyerek arról vitatkozott a nézőtéren, vajon ember vagy csak bábu. Az előadás vége is jól sikerült, nem ment össze a szöveg, és nem terelődött el a figyelem Tündérről a szappanbuborékokra. Nagyon sok gyerek feljött most a színpadra, boldogan kergették a buborékokat.
Az udvarhelyi utolsó vendégszereplésünk is sikeres volt. Most is ujjongással fogadták a játékokat, az egyes szereplőket a gyerekek. Ez az előadás sem volt hibamentes, ráadásul Vakond bácsi röhögőgörccsel küszködve mondta el a szövegét. Ennek az előadásnak a végén is felhívták a gyerekeket a színpadra, akik nagy integetéssel mondtak búcsút a színészeknek.
És mi is búcsúztunk Udvarhelytől. Útban hazafelé sokunkat elütött az álom. Fárasztó volt ez a hét, de mindenki kibírta. Különösen ügyes volt a három gyerek, akik türelmesen és engedelmesen végigszerepelték az előadásokat. Néhány napig szünetelünk, legközelebb csak 27-én lesz előadás.
Addig is jó pihenést mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése