2011. április 8., péntek

Bemutatón túl, előadásokon innen...

Hát ezzel is megvolnánk. Ma délután bemutattuk a nagyközönségnek az éppen elkészült előadást. Nagy örömmel fogadták gyereket, felnőttek egyaránt. Szépen sikerült. A gyerekek aktívan rész vettek, válaszoltak Tündér kérdéseire, engedelmesen behunyták a szemüket, jelentkeztek, kacagtak, csodálkoztak, álmélkodtak és persze kommentáltak. Türelmetlenül várták, mikor jelenik meg Tündér, és mikor kezdődik az előadás. Megjelenését örömmel fogadták, dicsérték szép ruháját. Megcsodálták a sok-sok szappanbuborék, valamint a sötétben kirajzolódó rajzokat.
Nagyon tetszett a közönségnek Vakond Bácsi kicsi lámpás sapkája, hangosan kommentálták, amikor le-fel gyújtogatta. Még nagyobb lelkesedéssel fogadták Tökmag királyfi kedves lovát, és azt, ahogyan Táltossá változott. A mindenkit megédesgető, "kutyuli-mutyuli"-s Asszonynak is sikere volt. Álmélkodva csodálták, ahogy a táltos tenyerébe lángot varázsolt, és kacagva figyelték a szomorú három fejű Sárkányt.
Boldogan és elfáradva, mentünk haza a színházból. Ideje pihenni egy nagyot. Legközelebb hétfőn, április 11-én délelőtt lesz még előadás, erre is mindenkit szeretettel várunk! Azt is aki nem látta még, és azt is, aki már látta!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése