2011. március 25., péntek

„Szépséges tündéranyám és én”

A tegnapi próbán is keményen dolgoztunk Tündérrel. A súgó is megdicsérte, mennyit fejlődött az alatt a néhány nap alatt, amíg ő hiányzott. Minden részletet kidolgoztunk már, most a szünetek kiiktatása következett. Zenével próbáltunk, és mindent igyekeztünk időben is elhelyezni. Meddig tart, míg Tündér bejárja a színpadot, vagy meddig tart, amíg átöltözik tündérruhába, és visszajön.


Tündér most is megosztotta velünk a titkot, hogyan születnek a tündérek, majd vidáman szappanbuborékokat eregetett.


Huncutságát minden kis jelenetbe sikerült beépíteni, minden mozdulatába. Huncut a mosolya, huncut a szeme, és huncut az egész tartása.


Találkozhattunk szépséges tündéranyjával is, akit egész tartásában méltóság jellemez. Tőle örökölte a mesét, a mesélést, a szeretetet, illetve a gyűrűt, amivel világítani tud a sötétségben.


Délben megékezett Asszony és Táltos, velük is próbáltunk, majd találkoztunk a világszép királykisasszony két szobalányával, Almácskával és Szilvácskával. Nagyon várják már Tökmag királyfit, hogy kiszabadítsa őket a Sárkány éléskamrájából. Tökmag királyfi legközelebb csak szombaton jön próbára, addig várniuk kell...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése